Pogoji uporabe in zaščita zasebnosti

Zaščita pravic

Predmet tega obvestila so spletne strani družbe SolAir, d.o.o., na naslovu www.sol-air.eu. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja SolAir, d.o.o., in je zgolj in izključno informativne narave. 

Omejena odgovornost

SolAir, d.o.o., ne odgovarja za uporabo spletnih strani www.sol-air.eu in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. SolAir, d.o.o., bo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta skušal zagotavljati njihovo ažurnost in točnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost, kot tudi ne za morebitne posledice napačnega tolmačenja vsebovanih spletnih vsebin. SolAir, d.o.o., si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila.

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko vsebine na spletnem naslovu družbe SolAir, d.o.o.,www.sol-air.eu, uporabljajo za svoje osebne potrebe, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Varovanje podatkov

Podjetje bo z vsemi osebnimi podatki, zbranimi na spletnih straneh družbe SolAir, d.o.o., www.sol-air.eu, razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.

Povezave na druge spletne strani

SolAir d.o.o. spletne strani www.sol-air.eu vsebujejo morebitne povezave na spletne strani tretjih oseb. Za besedila, objavljena na teh spletnih straneh, SolAir, d.o.o., ne prevzema odgovornosti, saj nima nadzora nad vsebino in delovanjem teh strani. Iz tega razloga SolAir, d.o.o., vse uporabnike SolAir spletnih strani poziva, da v izogib morebitnim škodljivim posledicam neavtoriziranih posegov v zasebnost tretjih oseb pred obiskom le-teh preverijo pravna obvestila in zaščito intelektualne lastnine stvariteljev obiskanih spletnih strani.

 

Zasebnost in uporaba vprašanj in komentarjev

Vsa vprašanja, komentarji, predlogi ali druge vrste komunikacije, vključno z vsemi idejami, izumi, koncepti, tehnikami ali znanjem, ki bi jih katerakoli tretja oseba posredovala na spletno stran www.sol-air.eu ali kakor koli drugače SolAir, d.o.o. po elektronski pošti ali kakšni drugi poti, niso obravnavani kot intelektualna lastnina in se smatrajo kot last družbe SolAir, d.o.o.

Z nadaljevanjem brskanja po strani se strnjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljeni na "Dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo uporabniško izkušnjo možno. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa ste kliknili "Sprejmi", potem ste pristali na uporabo piškotkov.

Zapri