O PODJETJU

Kdo?

Smo podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo sončnih zračnih kolektorjev nove generacije, ki so plod slovenskega znanja in naše lastne inovativnosti.  Uspeli smo razviti napreden izdelek, ki konkurenco prekaša na vseh področjih, naj bo to v učinkovitosti, uporabnosti ali izgledu.

kolektor1Naš razvojni oddelek nikoli ne miruje. Nepretrgoma razvijamo izboljšave, kar nam omogoča, da smo nenehno korak pred konkurenco. S pozornim sledenjem trendom prepoznavamo nove možnosti aplikacije obstoječih izdelkov. Skozi dober uvid in čisto vizijo uspešno razvijamo izdelke, ki so pripravljeni na prihodnost.

Zadovoljstvo strank nam je vselej na prvem mestu, zato se trudimo biti vedno dosegljivi in postreči z ustreznimi informacijami, rešitvami in strokovno podporo.

Kaj?

Sončni zračni kolektorji so na tržišču prisotni že slabi dve desetletji. V tem času je prišlo do relativno malo sprememb v načinu izdelave in uporabe. Zato smo se odločili, da tu nastopimo mi z inovativnimi rešitvami in novejšo tehnologijo.

V sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki v Sloveniji smo uspeli razviti kolektor, ki z uporabo inovativnih TISS barv ter absorberjev posebne oblike omogoča občutno boljše energijske izkoristke. Z razvojem lastnega mehanizma z loputo za uravnavanje pretoka zraka smo uspeli raztegniti uporabnost kolektorja čez vse leto.

Uporaba posebnih TISS barv in atraktivnega ohišja nam omogoči, da se kolektor vizualno zlahka integrira s podobo hiše in posledično ni moteč tujek na objektu.

Krmilna enota skupaj s termostatom skrbi za optimalno ogrevanje in prezračevanje ter vam omogoča, da enostavno pozabite na delovanje kolektorja, vedoč, da oznaka “smart”, ki izdelek označuje, ni za okras.

Ob vseh inovacijah in izboljšavah pa še vedno ostajamo zvesti originalni ideji – ogrevanju na sončno energijo brez obratovalnih stroškov in brez kvarnega vpliva na okolje.

In ker slika včasih pove več kot tisoč besed –> Klik

SolAir

proizvodnja zračnih kolektorjev, d.o.o.

Zagrad 12f, PE Teharska 9, 3000 Celje, Slovenia, EU
t: +386 59 19 19 16,
m: +386 40 648 724,
e: info@sol-air.eu

Davčna številka: SI 10164979
Matična številka: 6408133000
IBAN SI56 0483 5000 2140 847 (NOVA KBM d.d.)

Komercialist za zahodno Slovenijo:
Marko Jošt
m: +386 41 589 519
e: marko.jost@sol-air.eu

7 + 6 =

Izkoristite sonce.
Za boljšo kvaliteto bivanja.

Z nadaljevanjem brskanja po strani se strnjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljeni na "Dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo uporabniško izkušnjo možno. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa ste kliknili "Sprejmi", potem ste pristali na uporabo piškotkov.

Zapri